Deze makkelijke vanillecake Dit recept is perfect voor iedereen die voor het eerst taarten bakt! Geen speciale mixmethode! Gewoon ongelooflijk fluweelzachte, zachte vanillecake met een smeuïge, rijke, decadente gemakkelijke botercrème frosting! Als je van mijn gemakkelijke chocoladecake recept houdt, dan zal je dit gemakkelijke vanillecake recept absoluut geweldig vinden!

Elke bakker kan dit makkelijke vanillecake recept onder de knie krijgen! De kans is groot dat je de ingrediënten die je nodig hebt om deze cake te maken ook al in je voorraadkast hebt! Wat nog beter is, is dat je voor dit recept maar ÉÉN BOOIER nodig hebt (bekijk mijn FAQ sectie om te leren hoe!).

Wat staat er in deze blogpost

  Makkelijke vanillecake ingrediënten

  Karnemelk: Karnemelk is de ster van dit makkelijke vanillecake recept! Karnemelk breekt de gluten in de bloem af en geeft je cake een fluweelzachte textuur.

  Als je geen karnemelk hebt, kun je je eigen karnemelkvervanger maken om een malse caketextuur te krijgen.

  Gepasteuriseerd eiwit: Voor dit gemakkelijke recept met botercrème heb je gepasteuriseerd eiwit nodig. Door pasteurisatie kun je eieren veilig eten zonder ze te koken.

  Als je geen gepasteuriseerd eiwit kunt vinden, kun je het zelf pasteuriseren en alleen het eiwit gebruiken. OPMERKING: alle eieren in de VS zijn al gepasteuriseerd, dus je kunt ook eiwit uit de schaal gebruiken, gescheiden van het eigeel.

  Waarom een keukenweegschaal gebruiken?

  Als je nog nooit een keukenweegschaal voor het afmeten van je ingrediënten Dan voel je je misschien geïntimideerd, maar geloof me, als je eenmaal een weegschaal gebruikt, ga je nooit meer terug. Je weet het misschien niet, maar het gebruik van kopjes is een recept voor een ramp. Een kopje bloem is niet hetzelfde gewicht als een kopje water etc. Als je op gewicht gaat, hoef je niet meer te gokken.

  • Nauwkeuriger : Nooit meer een recept dat mislukt omdat je er per ongeluk te veel bloem in hebt gedaan. Vooral niet bij grotere recepten.
  • Minder Gerechten : Als je een weegschaal gebruikt, kun je direct in de kom afmeten. Je hoeft niet meerdere bakjes vuil te maken.
  • Eenvoudig te verdubbelen en verdrievoudigen recepten : Als je een driedubbele batch moet maken, is het makkelijk om op te schalen en snel ingrediënten toe te voegen als je niet alles één kopje per keer hoeft af te meten.

  Hoe maak je een makkelijke vanillecake

  1. Verwarm eerst de oven voor op 168ºC.
  2. Bereid twee 8" cakevormen voor met cakegips of een andere vorm.
  3. Meet vervolgens al je ingrediënten af met een digitale keukenweegschaal. Je kunt de natte en droge ingrediënten apart mengen voor een fijnere textuur, of gewoon afmeten en direct in de kom van je standmixer doen voor minder afwas.
  4. Meng in een mengkom de karnemelk, boter, olie, eieren en vanille. Je natte ingrediënten moeten allemaal een beetje warm zijn. Ik zet mijn karnemelk ongeveer 30 seconden in de magnetron en leg mijn eieren (nog in de schaal) in een kom met warm water. Klop voorzichtig om te combineren.
  5. Meng vervolgens de bloem, suiker, zout, zuiveringszout en bakpoeder in de kom van je standmixer met behulp van een spatel. Mix een paar seconden op een lage stand om alles te combineren. Ik zet mijn kom op de weegschaal en meet alles af in dezelfde kom, waarbij ik het gewicht van de ingrediënten na elke toevoeging op nul zet. Joepie minder afwas!
  6. Terwijl de mixer op laag staat, giet je de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten.
  7. Zet de mixer dan op middelhoge snelheid en mix tot het beslag gecombineerd is. S Beweeg de kom om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten gecombineerd zijn.
  8. Laat het beslag 1 minuut mixen op snelheid 2. Het moet een beetje op pannenkoekenbeslag lijken.
  9. Verdeel het beslag gelijkmatig over de voorbereide cakevormpjes. Pro Tip: Weeg je cakevormpjes om ervoor te zorgen dat elk vormpje evenveel beslag heeft voor gelijkmatigere lagen.
  10. Plaats ze in de oven op het middelste rek. Bak de cakejes 40-50 minuten, of tot een tandenstoker die je in het midden steekt er schoon uitkomt.
  11. Laat de cake ten slotte 10 minuten afkoelen en draai hem om op een rooster. Als je van plan bent om de taart op dezelfde dag te glazuren en te versieren, kun je de taarten onverpakt ongeveer een uur in de vriezer leggen of totdat ze koud zijn (maar niet bevroren). Als je van plan bent om de taart later te versieren, wikkel je de taarten eerst in plasticfolie voordat je ze in de vriezer legt.

  De gemakkelijke botercrème bereiden

  Dit is de makkelijkste en lekkerste botercrème! Zo romig en niet te zoet.

  1. Doe eerst de eiwitten en de poedersuiker in een kom van een staande mixer. Bevestig de garde en combineer de ingrediënten op laag en klop ze vervolgens 4-5 minuten op hoog (tot ze glanzen) om de poedersuiker op te lossen.
  2. Voeg vervolgens het zout en het vanille-extract toe. Als je voedselkleurstof toevoegt, doe je dat op dit punt.
  3. Voeg vervolgens beetje bij beetje de zacht geworden boter toe en klop het geheel met de garde. Het zal er in het begin gestremd uitzien, dat is zeker normaal. Het zal er ook behoorlijk geel uitzien. Blijf kloppen.
  4. Nadat je botercrème er zo uitziet, haal je ongeveer 1 kopje botercrème eruit en smelt je het 10-15 seconden in de magnetron tot het net gesmolten is.
  5. Giet het dan terug in de opkloppende botercrème om alles samen te voegen.
  6. Klop de botercrème vervolgens 8-10 minuten op hoge stand met de gardehulpstuk tot de botercrème wit, luchtig en glanzend is. Proef de botercrème. Als hij naar zoet ijs smaakt, is hij klaar!
  7. Schakel ten slotte over op een spatelhulpstuk en mix de botercrème gedurende 15-20 minuten op lage snelheid om de botercrème superglad te maken en eventuele luchtbellen te verwijderen. Uiteindelijk is deze stap optioneel. Maar als je echt romig glazuur wilt, dan wil je deze laatste stap niet overslaan.

  De vanillecake stapelen en in elkaar zetten

  1. Optioneel: Knip de bruine laag van de bovenkant van de taart en van de zijkanten af. Dit is een extra stap die ik graag neem voor mijn taarten om een netter uiterlijk te krijgen.
  2. Plaats je taart eerst op een taartplank of gebruik een plat bord of taartplateau.
  3. Smeer vervolgens een laag botercrème over de bovenkant van de taart. Het moet ongeveer ½" dik zijn, aangezien dit slechts een taart met twee lagen is.
  4. Stapel vervolgens de tweede laag cake erop.
  5. Voeg nog een laag botercrème toe van ongeveer ½" dik en verdeel deze over de bovenkant van de taart.
  6. Smeer vervolgens een dunne laag botercrème over de hele taart. Schraap eventuele extra botercrème van de bovenkant af. Dit wordt de "kruimellaag" genoemd. De kruimellaag sluit de kruimels in zodat ze niet in je laatste laag taart terechtkomen.
  7. Zet je taart 15 minuten in de koelkast of vriezer, of tot de botercrème stevig aanvoelt.
  8. Breng vervolgens de laatste laag botercrème aan op je taart en strijk het glad. PRO TIP: Begin met het scheppen van de botercrème op de bovenkant van de taart en strijk de bovenkant eerst glad om hem vlak te maken. Breng vervolgens een dikke laag botercrème aan op de zijkanten en strijk het glad.
  9. Gebruik vervolgens je bankschraper om langzaam het overtollige glazuur weg te schrapen. Houd de schraper recht omhoog en omlaag en draai de taart langzaam om totdat je alle overtollige botercrème hebt verwijderd Hierdoor krijg je rechte randen aan je taart.
  10. Veeg overtollige botercrème van de bovenkant, beginnend bij de rand van de taart en werk naar het midden toe. Nu is je taart klaar om te decoreren!

  De vanillecake versieren

  1. Je kunt deze taart decoreren zoals jij dat wilt! Als je meer ideeën voor taartdecoratie wilt of als taartdecoratie nieuw voor je is, kun je mijn tutorial over het decoreren van je eerste taart lezen. Maar voor deze taartdecoratie heb ik het volgende gedaan:
  2. Begin met het plaatsen van je spatel in het midden van de bovenkant van de taart. Oefen een beetje druk uit op de botercrème en draai de taart om. Terwijl je de taart draait, beweeg je je spatel langzaam naar buiten naar de rand toe zodat je een spiraal in de botercrème begint te maken. Als je de spiraal niet mooi vindt en opnieuw wilt beginnen, kun je de botercrème gladstrijken en opnieuw beginnen.
  3. Nadat je de spiraal hebt gemaakt, gebruik je je spatel om kleine klodders botercrème aan de zijkanten van de taart toe te voegen om een rustieke textuur te creëren. Als je de botercrème op de taart aanbrengt, maak je een kleine zwaai (omgekeerde "C"-vorm) en leg je ze op elkaar.
  4. Maak vervolgens een spuitzak klaar met je botercrème. Ik heb een Wilton 1M spuitpunt gebruikt, maar je kunt elke spuitzak gebruiken die je hebt!
  5. Spuit kleine toefjes botercrème langs de bovenrand van de taart en voeg een toefje botercrème toe in het midden.
  6. Voeg tot slot wat confetti of andere hagelslag toe aan de bovenkant van de taart!

  FAQ

  Kan ik deze taart bekleden met fondant?

  Ja, deze cake houdt goed stand onder fondant en is geweldig voor het stapelen van meerdere lagen. Houd er rekening mee dat fondant smelt als je er roomkaasglazuur of slagroom onder gebruikt, dus gebruik in plaats daarvan glazuur zoals mijn makkelijke botercrème, Zwitserse meringue botercrème of Italiaans botercrème recept.

  Kan ik deze cake invriezen?

  Absoluut! Als je haast hebt, laat de cakes dan 10 minuten afkoelen in de pannen, draai ze op een koelrek en zet dat direct een uur in de vriezer om je cakes snel in te vriezen. Als je de cakes de dag ervoor wilt maken, draai de cakes dan uit de pannen, wikkel de cakes in plasticfolie terwijl ze nog warm zijn en vries ze maximaal 1 week in. Zorg ervoor dat je je cakes ontdooit voorongeveer een uur voordat je ze gaat glazuren. Het invriezen van je cakes houdt het vocht in de cake vast en het droogt ze niet uit.

  Hoe lang blijft deze cake goed na het aansnijden?

  Deze cake blijft maar 3-4 dagen goed na het aansnijden, ik raad aan om de aangesneden plak te bedekken met een stuk plasticfolie en zoveel mogelijk op kamertemperatuur te laten. De koelkast zal je cake uitdrogen.

  Hoe lang kan deze cake op kamertemperatuur blijven staan?

  Deze cake en botercrème zijn erg stabiel en kunnen tot 2 dagen op kamertemperatuur bewaard worden. Hij is perfect voor een bruiloft of evenement, maar houd hem wel uit direct zonlicht. Houd er rekening mee dat als je een fruitvulling toevoegt of een ander glazuur gebruikt zoals roomkaas of slagroom, hij maar ongeveer 4 uur buiten de koelkast kan blijven.

  Wat doet karnemelk voor dit recept?

  Karnemelk breekt de gluten in de cake af, wat resulteert in een zeer fluweelzachte en malse cake. Het voegt vocht en een lichte pittige smaak toe aan de vanillecake. Als je geen karnemelk bij de hand hebt, kun je je eigen karnemelk maken met behulp van mijn karnemelkvervangend recept.

  Wat is het verschil tussen witte cake en vanillecake?

  Als je alleen eiwitten gebruikt en geen eidooiers, is het een witte cake. Als je hele eieren gebruikt met dooiers en eiwitten, is het een vanillecake. Als je extra eidooiers toevoegt, is het een gele cake.

  Kan ik deze taart stapelen voor een bruidstaart?

  Ja, deze cake is stevig genoeg om te stapelen, maar zorg ervoor dat je je cakes goed koelt en gebruik steunen voor hoge cakes.

  Kan ik de hoeveelheid suiker in dit recept verminderen?

  Nee, ik raad niet aan om de suiker te verminderen voor dit recept. Waarom? Omdat suiker werkt als een malsmaker en helpt om de bloem zachter te maken zodat de cake fluweelzacht wordt.

  Kan ik cakemeel gebruiken in dit recept?

  Dit recept gebruikt bloem omdat het structuur nodig heeft om de cake bij elkaar te houden. De karnemelk breekt de gluten in de bloem af, en cakemeel heeft een lager eiwit- en glutengehalte.

  Waarom smaakt mijn botercrème naar boter?

  Als je gemakkelijke botercrème naar boter smaakt, heb je het glazuur niet lang genoeg opgeklopt. Als je alle ingrediënten hebt toegevoegd, moet je de botercrème 8-10 minuten op hoge snelheid opkloppen. Als alles lang genoeg is opgeklopt, zal je botercrème wit lijken en naar gesmolten ijs smaken.

  Heb ik een weegschaal nodig?

  Ja! Door je ingrediënten af te wegen met een eenvoudige, digitale keukenweegschaal zorg je ervoor dat je taartrecept niet mislukt. Weet je niet zeker hoe je een weegschaal moet gebruiken? Bekijk mijn tutorial over het gebruik van een digitale keukenweegschaal.

  Kan ik dit recept in één kom mixen?

  Absoluut! Je hoeft je ingrediënten voor dit recept NIET te scheiden. Je kunt alle natte ingrediënten bij de droge ingrediënten doen en ze één minuut mengen (met de hand of in je staafmixer). Het kan echter zijn dat je een licht De textuur is beter als je de droge en natte ingrediënten apart mengt voordat je ze samenvoegt.

  Zou dit recept werken voor cupcakes?

  Ja, dit recept kan zonder aanpassingen gebruikt worden voor cupcakes.

  Meer recepten die je lekker zult vinden

  Vochtige Vanille Cake Van Scratch

  Makkelijke chocoladetaart

  Aardbeientaart

  Eierloze Chocoladetaart

  Fluwelen citroencake

  Recept

  Makkelijke vanillecake (één kom)

  Het beste gemakkelijke vanillecake recept! Deze cake heeft een fantastische smaak en textuur. Alles komt samen in één kom, geen speciale mengmethode nodig! Recept Pin Recept Beoordeel Recept Prep Time: 5 minuten Cook Time: 45 minuten Total Time: 50 minuten Course: Dessert Cuisine: American Servings: 8 cups Calories: 913 kcal Author: Elizabeth Marek

  Uitrusting

  • Digitale keukenweegschaal
  • 2 8" cakevormen

  Ingrediënten

  • 16 ons bloem voor alle doeleinden
  • 16 ons kristalsuiker
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel zuiveringszout
  • ½ theelepel bakpoeder
  • 3 grote eieren lichtjes warm
  • 5 ons plantaardige olie
  • 10 ons karnemelk lichtjes warm
  • 4 ons gesmolten ongezouten boter gesmolten, maar niet heet
  • 2 theelepels vanille-extract

  Ingrediënten voor gemakkelijke botercrème

  • 6 ons gepasteuriseerd eiwit (uit een doos)
  • 24 ons gezeefde poedersuiker indien niet uit een zak
  • 2 theelepels vanille-extract
  • ½ theelepel zout
  • 24 ons ongezouten boter, zacht Je kunt gezouten boter gebruiken, maar dat beïnvloedt de smaak en je moet het extra zout weglaten
  • 1 druppeltje paarse kleurstof optioneel voor wit glazuur
  US Gebruikelijk - Metrisch

  Instructies

  Hoe maak je een makkelijke vanillecake

  • Verwarm eerst de oven voor op 168ºC.
  • Bereid twee 8" cakevormen voor met cakegips of een andere vorm.
  • Meet vervolgens al je ingrediënten af met een digitale keukenweegschaal. Je kunt de natte en droge ingrediënten apart mengen voor een fijnere textuur, of gewoon afmeten en direct in de kom van je standmixer doen voor minder afwas.
  • Meng in een mengkom de karnemelk, boter, olie, eieren en vanille. Je natte ingrediënten moeten allemaal een beetje warm zijn. Ik zet mijn karnemelk ongeveer 30 seconden in de magnetron en leg mijn eieren (nog in de schaal) in een kom met warm water.
  • Meng vervolgens de bloem, suiker, zout, zuiveringszout en bakpoeder in de kom van je standmixer met behulp van een spatel. Laat de mixer een paar seconden langzaam combineren.
  • Terwijl de mixer op laag staat, giet je de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten.
  • Zet de mixer dan op middelhoge snelheid en mix tot het beslag gecombineerd is. S Beweeg de kom om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten gecombineerd zijn.
  • Laat het beslag 1 minuut mixen op snelheid 2. Het moet een beetje op pannenkoekenbeslag lijken.
  • Verdeel het beslag gelijkmatig over de voorbereide cakevormpjes en zet ze in de oven op het middelste rooster.
  • Bak de cakejes 40-50 minuten, of tot een tandenstoker die je in het midden steekt er schoon uitkomt.
  • Laat de cake ten slotte 10 minuten afkoelen en draai hem om op een rooster. Als je van plan bent om de taart op dezelfde dag te glazuren en te versieren, kun je de taarten onverpakt ongeveer een uur in de vriezer leggen of tot ze koud zijn (maar niet bevroren). Als je van plan bent om de taart later te versieren, wikkel je de taarten eerst in plasticfolie voordat je ze in de vriezer legt.

  De gemakkelijke botercrème bereiden

  • Doe eerst de eiwitten en de poedersuiker in een kom van een staande mixer. Bevestig de garde en combineer de ingrediënten op laag en klop ze vervolgens 4-5 minuten op hoog (tot ze glanzen) om de poedersuiker op te lossen.
  • Voeg vervolgens het zout en het vanille-extract toe. Als je voedselkleurstof toevoegt, doe je dat op dit punt. PRO TIP: Gebruik een tandenstoker om 1-2 druppels voedselkleurstof over te brengen op je glazuur om te voorkomen dat je te veel kleur in je botercrème doet.
  • Voeg vervolgens beetje bij beetje de zacht geworden boter toe en klop het geheel met de garde. Het zal er in het begin gestremd uitzien, dat is zeker normaal. Het zal er ook behoorlijk geel uitzien. Blijf kloppen.
  • Als je botercrème gestremd lijkt, verwijder dan ongeveer 1 kopje botercrème en smelt het 10-15 seconden in de magnetron tot het net gesmolten is. Giet het dan terug bij de opgeklopte botercrème om alles samen te voegen.
  • Optioneel: Voeg 1 druppel paarse voedingskleurstof toe om de botercrème witter te maken. Je kunt elke voedingskleurstof gebruiken die je wilt, maar als je mijn aanbeveling wilt, gebruik ik Chef Master gel voedingskleurstof.
  • Klop de botercrème vervolgens 8-10 minuten op hoge stand met de gardehulpstuk tot de botercrème wit, luchtig en glanzend is. Proef de botercrème. Als hij naar zoet ijs smaakt, is hij klaar!
  • Schakel ten slotte over op een spatelhulpstuk en mix de botercrème gedurende 15-20 minuten op lage snelheid om de botercrème superglad te maken en eventuele luchtbellen te verwijderen. Uiteindelijk is deze stap optioneel. Maar als je echt romig glazuur wilt, dan wil je deze laatste stap niet overslaan.

  De vanillecake stapelen en in elkaar zetten

  • Optioneel: Knip de bruine laag van de bovenkant van de taart en van de zijkanten af. Dit is een extra stap die ik graag neem voor mijn taarten om een netter uiterlijk te krijgen.
  • Plaats je taart eerst op een taartplank of gebruik een plat bord of taartplateau.
  • Smeer vervolgens een laag botercrème over de bovenkant van de taart. Het moet ongeveer ½" dik zijn, aangezien dit slechts een taart met twee lagen is.
  • Stapel vervolgens de tweede laag cake erop.
  • Voeg nog een laag botercrème toe van ongeveer ½" dik en verdeel deze over de bovenkant van de taart.
  • Smeer vervolgens een dunne laag botercrème over de hele taart. Schraap eventuele extra botercrème van de bovenkant af. Dit wordt de "kruimellaag" genoemd. De kruimellaag sluit de kruimels in zodat ze niet in je laatste laag taart terechtkomen.
  • Zet je taart 15 minuten in de koelkast of vriezer, of tot de botercrème stevig aanvoelt.
  • Breng vervolgens de laatste laag botercrème aan op je taart en strijk het glad. PRO TIP: Begin met het scheppen van de botercrème op de bovenkant van de taart en strijk de bovenkant eerst glad om hem vlak te maken. Breng vervolgens een dikke laag botercrème aan op de zijkanten en strijk het glad.
  • Gebruik vervolgens je bankschraper om langzaam het overtollige glazuur weg te schrapen. Houd de schraper recht omhoog en omlaag en draai de taart langzaam om totdat je alle overtollige botercrème hebt verwijderd Hierdoor krijg je rechte randen aan je taart.
  • Veeg overtollige botercrème van de bovenkant, beginnend bij de rand van de taart en werk naar het midden toe. Nu is je taart klaar om te decoreren!

  De vanillecake versieren

  • Je kunt deze taart decoreren zoals jij dat wilt! Als je meer ideeën voor taartdecoratie wilt of als taartdecoratie nieuw voor je is, kun je mijn tutorial over het decoreren van je eerste taart lezen. Maar voor deze taartdecoratie heb ik het volgende gedaan:
  • Begin met het plaatsen van je spatel in het midden van de bovenkant van de taart. Oefen een beetje druk uit op de botercrème en draai de taart om. Terwijl je de taart draait, beweeg je je spatel langzaam naar buiten naar de rand toe zodat je een spiraal in de botercrème begint te maken. Als je de spiraal niet mooi vindt en opnieuw wilt beginnen, kun je de botercrème gladstrijken en opnieuw beginnen.
  • Nadat je de spiraal hebt gemaakt, gebruik je je spatel om kleine klodders botercrème aan de zijkanten van de taart toe te voegen om een rustieke textuur te creëren. Als je de botercrème op de taart aanbrengt, maak je een kleine zwaai (omgekeerde "C"-vorm) en leg je ze op elkaar.
  • Maak vervolgens een spuitzak klaar met je botercrème. Ik heb een Wilton 1M spuitpunt gebruikt, maar je kunt elke spuitzak gebruiken die je hebt!
  • Spuit kleine toefjes botercrème langs de bovenrand van de taart en voeg een toefje botercrème toe in het midden.
  • Voeg tot slot wat confetti of andere hagelslag toe aan de bovenkant van de taart!

  Video

  Opmerkingen

  Belangrijke dingen om op te merken voordat je begint
  1. De beste investering die je kunt doen als je begint met bakken is een digitale keukenweegschaal! Door je ingrediënten af te wegen voorkom je dat je cake mislukt. Een keukenweegschaal gebruiken om te bakken is supergemakkelijk en geeft je elke keer de beste resultaten.
  2. Oefen Mise en Place (alles op zijn plaats). Meet je ingrediënten van tevoren af en zorg dat ze klaar zijn voordat je begint met mixen om de kans te verkleinen dat je per ongeluk iets weglaat.
  3. Heb je meer hulp nodig bij het maken van je eerste taart? Bekijk dan mijn blogpost over hoe je je eerste taart versiert.
  4. Zorg ervoor dat al je koude ingrediënten (zoals boter, eieren en melk) op kamertemperatuur of een beetje warm zijn. Waarom? Omdat we een emulsie willen creëren en de ingrediënten volledig willen laten mengen.
  5. Maak je eigen pan release (cake goop!) De beste pan release ooit!
  6. Als je de cake bakt in een grote bakvorm van 10" of groter, breng dan cakegips of het bakpapier van je voorkeur aan en voeg een laag bakpapier toe. Deze cake koelt anders af in grotere pannen en de toegevoegde laag bakpapier zorgt ervoor dat de cake beter uit de pan komt.
  7. Je kunt een geglazuurde en gekoelde cake desgewenst met fondant bekleden. Deze cake is ook geweldig om te stapelen!
  8. Als je voedselkleurstof aan dit glazuur wilt toevoegen, doe dat dan terwijl je het eiwit met de poedersuiker mengt (voordat je de boter toevoegt). PRO TIP: Gebruik een tandenstoker om 1-2 druppels voedselkleurstof over te brengen op je glazuur om te voorkomen dat je te veel kleur in je botercrème doet.
  9. Je kunt elke voedselkleurstof gebruiken die je hebt, maar als je een aanrader wilt, raad ik je de Chef Master gel voedselkleurstof aan. Gebruik code "SUGARGEEKTEN" om 10% korting op je bestelling te krijgen!

  Voeding

  Portie: 1 portie

  Gerelateerd bericht