Naaimachine taart

Stela TurnerStela Turner 0 Reacties

Een tutorial voor gevorderden over naaimachinetaarten vol technieken zoals een zwaartekracht tartende structuur, realistische details, handschilderen en meer!

Foto's van naaimachinetaarten zijn overal op het web te vinden en ik denk dat iedereen het erover eens is dat ze indrukwekkend zijn! Een taart die zoveel weg heeft van een alledaags voorwerp trekt de aandacht van mensen. Bijna iedereen kent wel iemand die van naaien houdt en die een naaimachinetaart helemaal geweldig zou vinden!

Zoals gewoonlijk wil ik graag anders zijn, dus in plaats van de vintage Singer naaimachinetaarten die je meestal ziet, je weet wel, zwart met een houten bodem en filigraan, dacht ik dat ik een retro naaimachinetaart zou maken!

Bovendien gaf Liz me de extra uitdaging om het zwaartekracht tartend te maken, zodat je echt stof onder de naaivoet door kunt halen zoals bij een echte naaimachine! Bij de meeste taarten die je ziet, werkt de naald naar beneden als een soort steun.

Singer Naaimachine Tutorial

Het grootste kenmerk van de naaimachinetaart is de structuur en het snijwerk waardoor het uiteindelijk op een naaimachine lijkt! Een ander groot kenmerk van deze taart zijn de handgeschilderde details waardoor het logo en de wijzerplaten er realistisch uitzien.

Eetbare taartdecoraties met naaithema

Samen met de naaimachinetaart leer je hoe je er een paar superleuke en ongelooflijk realistische details bij kunt maken! Geen enkele naaimachine is compleet zonder een paar essentiële gereedschappen zoals een speldenkussen en een meetlint. In deze tutorial laat ik je zien hoe je de meest realistische details kunt maken en ze zijn ook nog eens helemaal eetbaar!

Hier is een korte tutorial van mijn persoonlijke YouTube-kanaal The Sweet Spot die laat zien hoe je Flexique Eetbare Stof kunt gebruiken. Ik heb het gebruikt om het superrealistische meetlint te maken en natuurlijk de eetbare stof van deze naaimachinetaart tutorial!

Voor het geval dat, hier is het bewijs dat het inderdaad een cake is! En het is ALLE cake. Geen rice krispie treat supplementen deze keer.

Ons verjaardagstaartrecept is een geweldig recept om te gebruiken voor dit taartontwerp of eigenlijk voor elk gebeeldhouwd taartontwerp, omdat het lekker stevig is! Het gebruikt zowel boter als bloem voor alle doeleinden, wat het extra stabiliteit geeft. Het is een fantastische basistaart die kan worden aangepast aan veel verschillende smaken, afhankelijk van wat je wilt!

Recept

Vanille gebeeldhouwde cake recept

Dit is het BESTE vanille geboetseerde cake recept met AP bloem dat ik ooit heb geprobeerd. Het vochtige, zachte kruim is geweldig voor gebruik in bruidstaarten of geboetseerde taarten en de smaak kan gemakkelijk worden aangepast om aangepaste smaken te maken! Recept Prep Time: 10 minuten Cook Time: 30 minuten Total Time: 40 minuten Course: Dessert Cuisine: American Servings: 6 cups Calorieën: 859 kcalAuteur: Elizabeth Marek

Ingrediënten

 • 12 oz AP Meel Ik hou van King Arthur merk
 • 2 ½ theelepel bakpoeder
 • ½ theelepel zout
 • 8 oz ongezouten boter kamertemperatuur
 • 12 oz kristalsuiker Ik hou van superfijn
 • 1 eetlepel vanille-extract
 • 4 grote eieren op kamertemperatuur
 • 8 oz melk kamertemperatuur
 • 2 oz olie
US Gebruikelijk - Metrisch

Instructies

 • Verwarm de oven voor op 350F en maak twee 8"-rondjes klaar met cakegips of de gewenste bakvormspray.
 • Klop bloem, bakpoeder en zout door elkaar en zet apart
 • Klop de boter in de kom van een standmixer met een spatelhulpstuk 20 seconden tot een gladde massa.
 • Strooi de suiker erin en klop op middelhoog tot het licht van kleur en luchtig is. Ongeveer 8-10 minuten. Schraap de kom halverwege door het mengen
 • Breng het mengsel terug naar een lage mengstand en voeg de eieren één voor één toe. Laat het mengsel één minuut volledig mengen voordat je het volgende ei toevoegt. Het mengsel moet er glad uitzien, niet gebroken of klonterig. Als dat wel zo is, zijn je eieren misschien te koud geweest.
 • Voeg je vanille en olie toe aan je melk
 • Voeg de bloem in vier delen toe aan het mengsel, afwisselend met de melk. Begin met de bloem, meng tot deze net is opgenomen en voeg dan ⅓ van de melk toe. Herhaal dit afwisselend, begin en eindig met de bloem. Laat nog 10 seconden mengen en stop dan.
 • Bak 25-30 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Bak niet te lang, anders krimpt de cake en zijn de zijkanten niet meer recht.

Voeding

Calorieën: 859 kcal

Gerelateerd bericht